Soleil Apartman Szeged
Az Apartmanházról...

Apartmanházunk a "Napfény városának" szívében, Szeged egyik legnagyobb múlttal rendelkező épületében, a már a XIX. században is királyi fogadóként működő Burger-házban található, karnyújtásnyira a látnivalóktól és szórakozási lehetőségektől. 16 szobánk egyéni utazóknak, pároknak, családoknak és baráti társaságoknak is kellemes szállást biztosít. Bistorant éttermünk pedig garantálja a finomabbnál-finomabb fogásokat és jó hangulatot.                                                                    
Szobáink


Deluxe Lakosztály

Lakosztályunk zuhanykabinos-fürdőkádas kialakítású saját fürdőszobával, vendég mosdóval, hálószobával, felszerelt konyhával, bársarokkal, gardróbbal és étkezővel rendelkezik. A nappaliból nyíló erkély Szeged sétálóutcájának legszebb részére, a Klauzál térre néz.

Standard kétágyas szoba

Standard kétágyas szobáink galériás kialakításúak, a két külön ágyas hálótér a galérián található, alatta saját zuhanykabinos fürdőszobával és mosdóval. Az ágyak igény szerint összetolhatók-széthúzhatók.

Mozgáskönnyített, háromágyas szoba

Standard háromágyas szobánk részben galériás kialakítású. A két külön ágyas hálótér a galérián, az egy darab egyszemélyes ágy pedig a földszinten helyezkedik el, saját mozgáskönnyített kialakítású fürdőszobával és mosdóval. Az ágyak igény szerint összetolhatók-széthúzhatók.


Standard négyágyas szoba

Standard négyágyas szobánk részben galériás kialakítású, a két külön ágyas hálótér a galérián, a nagyméretű kétszemélyes franciaágy pedig a földszinten található, saját zuhanykabinos kialakítású fürdőszobával és mosdóval. Az ágyak igény szerint összetolhatók-széthúzhatók.
                                                

AjánlatainkBistorant étterem

  Rendezvények     

Szeged látványosságai
Lépj velünk kapcsolatba!

Cím:

Soleil Apartman Szeged

6720 Szeged, Kelemen László utca 7.

Telefonszám:

+36-70-310-2435

https://nethotelbooking.net/hotels/hotelsoleil/lang=hu?lang=hu#Y1BE2BFUKYQJVMW01V22SLD5STX2ZIYYKFUX